Sport

BRAŞOV. Meci tare pentru junioarele II de la Corona

 

Echipa de junioare II de la Corona Braşov se va duela mâine, de la ora 11.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, cu Olimpic Tg. Mureş. Faţă în faţă vor fi formaţiile de pe primele două locuri, în tur braşovencele pierzând la Tg. Mureş.

„Vrem să demonstrăm că ceea ce s-a întâmplat în tur nu reflectă valoarea celor două echipe. Va fi un meci disputat, în care ambele echipe vor da totul. Deşi suntem la nivel de junioare, există orgolii în teren. Vrem o revanşă, vom vedea la finalul partidei cine va avea câştig de cauză. Jucăm pe teren propriu şi nu luăm în calcul altă variantă în afara victoriei. În sezonul regulat lucrurile au fost simple, dar de la turneele semifinale încep jocurile serioase. Normal că şi în acest an ne vom bate la titlu şi sperăm din tot sufletul să terminăm acest sezon cu cea mai importantă medalie la gât”, a declarat antrenoarea Mariana Târcă. Intrarea va fi liberă la duelul cu Olimpic Tg. Mureş.  

După meciul de astăzi, campionatul se va întrerupe. Naţionala de junioare se va reuni la Izvorani pentru două partide amicale în compania Germaniei. De la Corona Braşov au fost convocate Sorina Târcă, Daria Bucur, Ana Lopătaru şi Claudia Lăcătuş. na Braşov au fost convocate Sorina Târcă, Daria Bucur, Ana Lopătaru şi Claudia Lăcătuş.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare