Sport

BRAȘOV. Martin Lacroix: „Scopul nostru este să terminăm în top 4”. De ce nu a jucat Rory Rawlyk cu Debrecen, întrebarea la care se așteaptă încă răspunsul

 

În conferința de presă de după victoria cu Debrecen, 5-3, antrenorul „lupilor”, Martin Lacroix, a comentat: „Nu a fost un meci ușor. Am întâlnit o echipă bună și muncitoare. Debrecen a reușit să revină pe tabelă de trei ori în acest meci, nu a renunțat la luptă. Portarul nostru a avut câteva intervenții incredibile în repriza a treia, exact când a fost nevoie de el. Un meci bun de hochei. Noi am făcut câteva lucruri bune, am tras mult la poartă, dar am avut probleme pe faza defensivă. Până la urmă, suntem mulțumiți că am câștigat cele trei puncte și trebuie să muncim în continuare, pentru că toate meciurile care urmează vor fi extrem de grele. Trebuie să mai corectăm unele lucruri pe faza defensivă, dar sunt mulțumit de faptul că băieții se sacrifică și dau totul pentru echipă. Este posibil să mai vină un jucător străin în perioada următoare. Nu pot spune mai multe, dar ușa nu este închisă, discutăm despre această posibilitate”, a declarat antrenorul Martin Lacroix.

Altfel, tehnicianul nu a vrut să vorbească despre motivele pentru care Rory Rawlyk nu a evoluat în confruntarea de aseară, lăsând să se înțeleagă că ar fi unele probleme între jucătorul canadian și club: „Este o poveste despre care nu pot vorbi în acest moment. Sunt informații care probabil vor apărea în curând, dar nu este treaba mea să le fac publice. Aș vorbi dacă aș putea”.

Despre obiectivul pentru sezonul regulat, Martin Lacroix a menționat: „Calificarea în play-off este scopul principal. Apoi, suntem în poziția de a ne lupta pentru a termina în top 4. Va fi strâns. Va fi o bătălie interesantă. Ne vom «bate» pentru a termina în top 4. Nu contează dacă va fi locul 3 sau 4, dar e important să nu terminăm sezonul regulat pe poziția a 5-a, pentru a avea avantajul de a juca mai multe meciuri acasă în prima fază a play-off-ului”. 

CITEȘTE ȘI:

BRAȘOV. Liga Mol. Corona, succes important în lupta pentru poziția a patra

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button