Sport

BRAȘOV. Martin Lacroix: „Să lovești portarul echipei adverse este o decizie de joasă speță”

 

După un prim meci câștigat la limită, 4-3, Corona s-a impus fără probleme în cea de-a doua partidă cu Dunărea Galați din semifinalele Ligi Naționale la hochei pe gheață, 6-1, și mai are nevoie de o victorie pentru a ajunge în ultimul act.

Aseară, la Patinoarul „Olimpic”, gălățenii au avut aceeași abordare, provocări inutile și loviri, inclusiv asupra portarului Toke, dar au primit o lecție de hochei din partea „lupilor”. Bushbacher a deschis scorul în minutul 3, însă după doar câteva secunde Molnar a restabilit egalitatea. Chiar înainte de prima pauză, Filip a marcat pentru 2-1 în dublă superioritate. S-a făcut 3-1 în minutul 37, când Zabludovski a punctat simplu, în poarta goală, după o acțiune lucrată de McDonald. Ultima treime a mai adus trei goluri în poarta lui Laszlo, Gliga, Klempa și McDonald stabilind scorul final.

Prima „minge de meci” a „lupilor” va fi sâmbătă, la Galați, când este programat meciul 3 al seriei. Dacă brașovenii nu se vor impune, a patra dispută va avea loc duminică, tot în Moldova.

„Mai avem nevoie de o victorie pentru a merge în finală, dar în hochei acest succes se obține cel mai greu. Sunt bucuros că avem un avans de 2-0 înainte de a merge la Galați. Dacă am fi pierdut un meci acasă, presiunea ar fi fost mare. Vom încerca să «închidem” seria cât mai repede, dar nu va fi ușor. Rivalii nu vor ceda, vor lupta și va fi o bătălie dură la Galați. Sunt meciuri de play-off și e normal să existe intensitate. Din păcate, nu am nici o explicație pentru modul în care au jucat cei de la Dunărea, cu atâtea loviri. Am încercat să rămânem concentrați . Au fost multe provocări și nu e hocheiul pe care l-am jucat sau pe care îl antrenez. Să lovești portarul echipei adverse, este o decizie de joasă speță. Suntem favoriți să câștigăm seria, dar trebuie să rămânem calmi și concentrați”, a declarat antrenorul Martin Lacroix. 

FOTO: Daniel-Maximilian Milata

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button