Sport

BRAȘOV. Marius Fetti: „Brașovul este cel mai puternic centru al handbalului juvenil feminin din România”

 

Parteneriatul încheiat între ACS Transilvania și Corona Brașov a adus două medalii la primele două categorii de junioare din handbalul feminin românesc, „aur” la junioare 2 și „bronz” la junioare 1.

Marius Fetti, directorul ACS Transilvania, consideră că după acest parteneriat și după rezultatele obținute în acest an, Brașovul a devenit cel mai puternic centru al handbalului juvenil feminin din România.

„A fost un an bun pentru handbalul brașovean și pentru Corona Brașov. Parteneriatul încheiat între ACS Transilvania și ASC Corona 2010 s-a dovedit a fi un real succes, două medalii ajungând la Brașov în acest final de sezon, «aur» la junioare 2 și «bronz» la junioare 1, și astfel putem afirma că orașul nostru reprezintă cel mai puternic centru al handbalului juvenil feminin din România. Sunt mândru de fetele cu care am intrat în această asociere, majoritatea componente ale loturilor naționale de junioare și tineret, valoarea lor fiind demonstrată și la recent disputatele turnee finale ale Campionatului Național, unde au câștigat aproape tot ce se poate câștiga la nivel de premii individuale: Alicia Gogârlă – MPV și cel mai bun inter dreapta la J1, cel mai bun inter drept la J2; Rebeca Necula – MVP și cel mai bun centru la J2; Georgiana Adelina Olaru – cea mai bună apărătoare la J2. Fetele noastre și-au făcut din plin datoria, alături de colegele lor de la Corona, nelăsând vreo șansă adversarelor, fie că vorbim de meciurile din grupă, semifinale sau finală. Îi felicit pe președintele Liviu Dragomir și pe Alina Teslărașu, președintele secției de handbal de la Corona, pentru încrederea și susținerea pe care au acordat-o acestui proiect, pentru succesul handbalului brașovean. Sunt mulțumit, știu că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru ca fetele noastre să aibă șansa să se exprime mereu la valoarea pe care o au și au demonstrat-o atât în tricoul Transilvaniei cât și în nouă asociere cu clubul Corona. Le doresc mult succes în continuare și să le vedem cât mai repede în tricoul echipei de senioare. Pot și merită”, a spus Fetti.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare