Sport

BRAȘOV. Marius Dunca: „Este nevoie de modificarea Legii Sportului. Finanţarea sportului şi de către autorităţile locale este o soluţie”

 

Propus pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, brașoveanul Marius Dunca, a primt aviz favorabil din partea Comisiilor reunite pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Acesta a declarat astăzi că susține modificarea Legii Sportului, dar și implicarea financiară a autorităților locale în sport.

„Cu siguranţă este nevoie de modificarea Legii Sportului, legea de finanţare a sportului românesc. Orice lege este perfectibilă. Am colegi senatori şi deputaţi în comisii care mă vor ajuta în acest sens. Voi discuta pe această temă şi cu predecesorii mei, cu doamna Lipă, cu doamna Szabo. Eu nu caut vinovaţi, ci caut soluţii de rezolvare. Finanţarea sportului şi de către autorităţile locale este o soluţie. Trebuie să încurajăm sportul şi un mod sănătos de viaţă şi trebuie să găsim talente. Este evident că este nevoie de implicarea autorităţilor locale în această activitate. Nu este un dezavantaj faptul că nu am practicat sport de performanţă. Eu cu siguranţă voi strânge toate gloriile României şi toţi sportivii şi vom dezbate problemele sportului. Pentru că doar împreună, prin comunicare şi colaborare, putem găsi soluţii de rezolvare. Datoria şi responsabilitatea mea este să redau sportului românesc demnitatea şi gloria de altădată”, a declarat Dunca pentru Agerpres. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOVEANUL Marius Dunca, ministrul propus pentru Tineret și Sport, aviz pozitiv

BRAȘOV. UPDATE. Marius Dunca: „Am datoria să implementez acest program de guvernare la care am lucrat enorm de mult”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare