Sport

BRAȘOV. Mariana Târcă, NEVINOVATĂ! Ce a declarat cunoscuta antrenoare?!…

 

Mariana Târcă a fost siderată când a primit o suspendare de doi ani pentru încălcarea regulamentului internațional antidoping în cazul Corona Brașov.

Antrenoarea brașoveană a făcut cerere la Comisia de Apel a Agenției Naționale Antidoping (ANAD), iar după multe audieri a fost declarată nevinovată. 

„Primul lucru pe care vreau să-l remarc este că nu doresc nici la cel mai mare dușman al meu să treacă prin perioada pe care am avut-o eu în ultimele luni. Pur și simplu, am fost nevinovată, dacă aveam habar de ceva, tăceam din gură. Nici nu pot să descriu prin ce momente am trecut”, i-a declarat Mariana Târcă jurnalistului brașovean Marius Huțu, pentru prosport.ro.

„Poate și relația asta fiică – antrenor, pentru care am și luat această suspendare, a condus la această situație… Când a izbucnit tot acel scandal, pe mine nici nu m-au chemat la ședința pe care au făcut-o în cadrul clubului. M-am trezit cu un telefon, ulterior, de la antrenorul Ion Crăciun, care mi-a spus că ar fi bine să vin și eu la club. Normal că am pus o grămadă de întrebări”, a mai relatat Târcă, subliniind: „M-am și făcut de râs într-un fel, pentru că eu nu știam. Copilul nu mi-a spus multe lucruri. Nu-mi povestea niciodată ce se întâmplă în interiorul lor, al grupului”.
 
În ceea ce o privește pe Sorina Târcă, apelul ei a fost respins.

Despre ultramediatizatul caz Corona, Mariana Târcă a punctat: „Fetele au fost total nevinovate, dar asta este viața. Am învățat o lecție, eu, copilul meu și cred că toate fetele. În ziua de azi nu mai poțâi să ai încredere în nimeni”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare