Sport

BRAȘOV. Marian Ivan, VOCEA multor foști fotbaliști „stegari”: „Am ajuns prea jos în fotbal, e timpul să renaștem”

 

De la FC Brașov, atacantul Marian Ivan (foto) a fost selecționat în lotul României pentru World Cup ’94 (SUA), de unde are amintiri extraordinare.

El a rămas legat sufletește de acest brand, FC Brașov, declarându-ne: „Trebuie să ne trezim la realitate. Am ajuns prea jos în fotbal, e timpul să renaștem”.

Marian Ivan a relatat că a discutat cu mai mulți foști fotbaliști „stegari” (circa 50), nume reprezentative pentru FC Brașov de-a lungul vremurilor, precum Petre Cadar, Vasile Gherghe, Vasile Bența, Alexandru Andrași, Ioan Kramer – ș.a., toți dorind reînființarea FC Brașov, ca echipa orașului.

„Îl sprijinim pe domnul viceprimar Sebastian Rusu în demersul ca, dacă una dintre Corona sau SR Brașov va promova în Liga 2, să devină FC Brașov (vezi: „New” FC BRAȘOV poate fi… Corona, în viziunea PNL! Ce a spus viceprimarul Sebastian Rusu?!…). Din lotul acestei echipe ar trebui să facă parte cei mai valoroși fotbaliști care evoluează în județul nostru. În Liga 2, alături de FC Brașov vor veni și sponsori, vor fi și bani din drepturile de televizare. Eu sunt convins că toți fanii vor fi alături de FC Brașov. În cazul în care Corona și SR Brașov nu vor reuși promovarea, FC Brașov va pleca la un nou drum din Liga 3. E important ca Brașovul să aibă o singură echipă, iar aceasta să fie FC Brașov”, ne-a spus Marian Ivan, care a punctat: „Este momentul ca toți iubitorii fotbalului din Brașov să aibă un țel comun, nu mai vrem polemici și dezbinare”.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. „Desființați de urgență secția de fotbal seniori de la Corona”! COMUNICAT DUR al Ligii Suporterilor Stegari

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare