Sport

BRAȘOV. Marian Ivan s-a despărțit de Colțea 1920. „Rămân în fotbal. Brașovul trebuie să revină în elită. Sper să se întâmple ceva în vara asta”

 

Marian Ivan nu mai este director general la Colțea 1920 Brașov.

„A fost o colaborare frumoasă și benefică, în același timp, pentru ambele părți. Vreau să cred că atât antrenorii cât și jucătorii Academiei Celta Brașov Colțea 1920 au fost receptivi la ceea ce le-am transmis în această perioadă și le va fi de folos în carieră. De asemenea, sper ca ședințele de pregătire individuală cu atacanții din Academie, la care am participat activ, în fiecare săptămână, să le dea jucătorilor mai multă încredere și tupeu în meciurile viitoare. Nu în ultimul rând, aș vrea să felicit echipa de seniori a clubului pentru parcursul din sezonul recent încheiat. Le doresc mult succes în continuare și să fie încrezători că vor ajunge mult mai sus în cariera lor fotbalistică”, a spus Maria Ivan.

Fostul fotbalist va rămâne însă în fenomen, precizând că își dorește ca Brașovul să revină în elita fotbalului românesc.

„Tot în fotbal rămân. Mai am vreo 20 de ani de luptat. Brașovul trebuie să revină în elită. Nu știu dacă voi merge la ACS SR, sunt deschis oricărei provocări. Trebuie să facem ceva pentru fotbalul brașovean. Sper că se va întâmpla ceva în această vară. Cu toții ne dorim asta”, a adăugat cel care a fost cu Naționala României la World Cup 1994.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button