Sport

BRAȘOV. Manuel Gomez Alonso, noul antrenor principal al juniorilor republicani de la Celta Brașov

 

În sezonul 2017-2018, grupa de juniori republicani de la Celta Brașov va fi antrenată de ibericul Manuel Gomez Alonso, cel care până acum a condus echipa juniorilor născuți în 2001 de la Celta Vigo.

Alonso va ajunge săptămâna viitoare la Brașov, pe lângă funcția de antrenor principal urmând să se ocupe și de metodologie la clubul de sub Tâmpa.

„Vin cu sufletul deschis să facem lucruri mari împreună. Celta mi-a oferit această șansă să mă dezvolt profesional și sunt foarte recunoscător. Vreau să le arăt că nu s-au înșelat în privința mea. Am referințe foarte bune de la colegii mei care au fost până acum la Brașov și sunt convins că prin muncă și seriozitate vom creste frumos. Am auzit că voi găsi copii foarte talentați și asta e motivant pentru mine”, a declarat Manuel Gomez Alonso, care deține licența PRO.

„Cei de la Celta Vigo și-au dorit un plus de experiență pe partea sportivă. L-au ales pe «Manu» și abia așteptăm să-l vedem la treabă. Am încheiat un prim sezon de acomodare cu sistemul spaniol și gândirea lor, dar acum vom trece la un alt nivel. Vor fi cel puțin trei antrenori trimiși de Celta Vigo la Brașov pentru noul sezon competițional”, a menționat Ciprian Jurubescu, președintele clubului Celta Brasov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare