Sport

BRAȘOV. Manager Cup, la ediția a 18-a

 

A 18-a ediție a Manager Cup – Trofeul Maurer Imobiliare la tenis a avut loc pe terenurile Bazei „Olimpia”.

„A fost o organizare impecabilă, mulțumită lui Radu Jitaru. Toată lumea a fost mulțumită de această competiție”, a declartat prof. Nicolae Șerban.

Remus Păun s-a impus la categoria +30 de ani, după ce a trecut în finală de Claudiu Lupu, 6-4, 4-6, 6-4, pe poziția a treia terminând Mihai Cătană.

La +45 de ani, ultimul act a fost Adrian Buta – Adrian Cupșa, scor 6-2, 6-4, Ciprian Luca urcând pe ultima treaptă a podiumului.

Petru Belibou l-a învins pe Sorin Dencescu, 6-3, 6-2, în finala la +55 de ani, „bronzul” revenindu-i lui Mircea Buleandră.

În fine, la +65 ani, pe primete trei locuri au fost Paul Nedelcu (4 victorii), Traian Vorobschievici (3 victorii) și Gheorghe Lupu (o victorie).

Competiția open feminin a fost câștigată de Corina Avramescu, cea care a trecut în ultimul act, cu 6-0, 6-0, de Eva Demeter. Andreea Godoi a completat podiumul.

La dublu open, ultimul act a fost Remus Păun/Claudiu Lupu – Cristian Dumitrescu/Petru Belibou, 6-3, 3-6, 6-2. Cuplul Radu Miron/Hans Tontch a ocupat poziția a treia.

Perechea Adrian Căruceriu/Andrei Sopon a triumfat la dublu gold, 6-2, 6-4 în finala cu Remus Fărcaș/Mircea Păun. Silviu Vârjoghe și Radu Vicențiu au luat „bronzul”.

Finala la dublu mixt a fost Laura Săcelean/Victor Ilie – Eva Demeter/Adrian Ungureanu 6-0, 6-1. Pe poziția a treia a fost perechea Oana Predoiu/Ștefan Oros.

S-au acordat și două premii speciale, pentru cea mai vârstnică participantă, Crăița Marinescu (62 ani), respectiv cel mai vârstnic competitor, Florin Galu (79 ani).

Au fost și tombole, în urma cărora concurenții și spectatorii au câștigat premii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button