Sport

BRAȘOV. „Lupii”, victorie la Miercurea Ciuc

 

După ce a luat un punct din duelul care a contat și pentru Erste Liga, pierzând după executarea loviturilor de departajare, 3-4, Corona Brașov a reușit să o învingă pe Sport Club Miercurea Ciuc într-o confruntare din Liga Națională la hochei pe gheață.

Tot în Harghita, „lupii” s-au impus cu 2-1, toate golurile fiind marcate în repriza a doua. Kurtis McLean a deschis scorul penu gazde în superioritate numerică, însă ai noștri au întors rezultatul pe finalul perioadei, Peter Balazs și J.F. Plante reușind golurile care au adus toate punctele sub Tâmpa.

Cu 10 puncte acumulate în 4 partide, Corona ocupă primul loc în clasamentul LNH, urmată de Sport Club Miercurea Ciuc, 8 p.

Pentru „lupi” urmează o deplasare în Ungaria, pentru trei meciuri în Erste Liga, cu Schiller-Vasas (20 septembrie), Ferencvaros (22 septembrie) și Fehervar Titanok (23 septembrie). 

FOTO: Facebook Sport Club Miercurea Ciuc


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button