Sport

BRAŞOV. „Lupii” Under 10 au impresionat în Ungaria. Puştii de la Corona au învins formaţii cu nume din ţara vecină la „MAC Budapest Ice Hockey Cup”

 

Puştii Under 10 de la Corona Braşov continuă să impresioneze în competiţii internaţionale. După comportarea bună de la „Santa Claus Cup”, acum micii hocheişti au terminat pe poziţia a doua la „MAC Budapest Ice Hockey Cup”. Braşovenii au pierdut doar un meci, dintre cele opt jucate.

În grupă, Corona a remizat cu MAC Budapesta, 3-3, după care au urmat cinci victorii, 11-0 cu Slavia Sofia (Bulgaria), 14-3 cu KSI (Ungaria), 26-0 cu Vulturii Sântimbru, 19-1 cu Dunaujvarosi B şi 7-5 cu Fehervar.

În semifinale, ai noştri au dispus de CSS Miercurea Ciuc, 2-1, iar în finală au cedat, 2-7 cu Dunaujvarosi A.

„În urmă cu doi ani noi pierdeam la diferenţele la care acum câştigăm. Copiii au progresat incredibil. Am participat cu două echipe, la această competiţie, dar formaţia secundă a fost formată din copii mai mici cu doi ani. Nimeni nu se gândea că putem juca finala. Băieţii au evoluat perfect. Din păcate, în finală au fost puţin demoralizaţi. Ştiau că adversarii sunt mai puternici. A apărut şi oboseala. Poate la anul vom câştiga noi competiţia. Generaţiile Under 12 şi Under 10 promit mult. Se vede cum progresează aceşti puşti şi asta nu poate decât să ne bucure”, ne-a declarat antrenorul Attila Gergely.

FOTO: Facebook MAC Budapest Ice Hockey Cup


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button