Sport

BRAȘOV. „Lupii”, umiliți în finala Cupei României la hochei pe gheață. Primul obiectiv al sezonului a fost ratat

 

Corona Brașov a pierdut fără drept de apel finala Cupei României la hochei pe gheață, care s-a jucat în această seară la Galați.

„Lupii” au fost umiliți de Sport Club Miercurea Ciuc, harghitenii impunându-se cu 5-1. Schastlivyy a deschis scorul în minutul 14, după ce a trimis simplu în poarta goală pucul respins de Polc la șutul lui Fabus. Olander a restabilit egalitatea în minutul 29, în superioritate, cu un șut din apropierea liniei albastre. Nu a fost mult timp 1-1, Taratukhin ducându-i pe ciucani din nou în avantaj într-un moment în care ai noștri aveau om în plus. Repriza a treia a fost una de coșmar pentru Corona. În doar 175 de secunde, Sport Club a marcat la foc automat. Schastlivyy, Antal și Fabus au încheiat conturile, iar echipa noastră a ratat primul obiectiv al sezonului, presupunând că, la bugetul de care dispune, acesta a fost câștigarea Cupei României.

Rămâne de văzut care vor fi explicațiile pentru acest eșec, dacă acestea vor veni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button