Sport

BRAȘOV. „Lupii”, succes important în Erste Liga

 

Corona Brașov a obținut aseară un succes important în Erste Liga la hochei pe gheață.

La Patinoarul „Olimpic”, după ce organizatorii au aprins luminițele din bradul de Crăciun Corona Wolves, „lupii” au învins-o pe Dunaujvaros, 2-0, una dintre contracadidatele la poziția a treia.

Armstrong, în minutul 29 și Brown, cu 21 de secunde înainte de finalul meciului au marcat pentru Corona, care ocupă ultima treaptă a podiumului, cu 51 p din 26 de partide, patru peste Dunaujvaros și cinci mai multe decât DEAC formații care au însă un meci mai puțin disputat.

Tot astăzi, Ferencvaros a câștigat cu Sport Club Miercurea Ciuc, 4-1 (Switzer 2, G. Nagy, G. Toth / Pelley). Ciucanii sunt pe primul loc, cu 72 p din 28 de meciuri. Ferencvaros e pe 2, cu 51 p, la egalitate cu Corona, dar cu trei partide în minus.

Sâmbătă, de la ora 18.30, tot la Patinoarul Olimpic, Corona se va duela cu Hokiklub Budapesta. Fanii sunt așteptați la meci cu jucării de pluș, pe care să le arunce pe gheață la primul gol al „lupilor”. Jucăriile vor fi mai apoi donate. Înaintea confruntării va avea loc un minirecital al trupei Compact.

FOTO: Facebook Corona Brasov Wolves


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button