Sport

BRAȘOV. „Lupii” și-au definitivat lotul pentru sezonul 2018-2019

 

Oficialii echipei de hochei pe gheață Corona Brașov au definitivat lotul pentru sezonul 2018-2019.

Ultimul transfer realizat este cel al atacantului Peter Balazs-Szabolcs, component al Naționalei României, cu care a participat la ultima ediție a Campionatului Mondial, divizia I, grupa B.

În vârstă de 21 de ani, Balazs a evoluat în sezonul trecut tot în Erste Liga, la Fehervar Titanok, pentru care a reușit 3 goluri și 7 pase decisive în cele 28 de apariții.

În 2013, Balazs a participat cu reprezentativa U17 a României la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

„Am încheiat seria transferurilor. Cel puțin teoretic, lotul este finalizat. Pentru mine și pentru antrenorul Greg Lindqvist a fost o perioada agitată. Am încercat să formăm un lot echilibrat și puternic pentru sezonul viitor. Până acum nu s-a mai întâmplat, lucru remarcat și de Greg, ca lotul să fie complet cu trei luni înainte de startul sezonului. Peter Balazs a semnat un contract pe doi ani, cu posibilitate de prelungire. Este un jucător tânăr, cu potențial, care sper să se acomodeze cât mai repede”, a declarat pentru site-ul grupării președintele secției de hochei de la Corona, Emilian Cernica.

Astfel, lotul formației Corona Brașov pentru sezonul 2018-2019 este:

Portari: Cosmin Agapie, Szilard Beres, Patrik Polc, Zoltan Toke;

Fundași: Otto Biro, Huba Bors, Pavlo Borysenko, Andrei Haraga, Zsolt Matyas, Ede Mihaly, Istvan Nagy, Cody Carlson, Craig Cescon, Garrett Clarke;

Atacanți: Gergo Biro, Matyas Biro, Iulian Chițac, Balazs Gajdo, Roberto Gliga, Arpad Mihaly, Zoltan Molnar, Zsombor Molnar, Peter Balazs-Szabolcs, Daniel Trancă, Andrei Vasile, Levente Zsok, Mikael Lidhammar, Henrik Nielsen, Jereme Tendler.

Antrenor: Greg Lindqvist.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button