Sport

BRAȘOV. „Lupii” se zbat în mediocritate în Erste Liga

 

Corona Brașov este una dintre cele mai slabe echipe ale debutului de sezon în Erste Liga. Cu doar 4 puncte acumulate în șase meciuri, „lupii” sunt penultimii în clasament, depășind doar echipa secundă a celor de la Viena Capitals. Totuși, în cele șapte meciuri jucate, austriecii au obținut o singură victorie, după prelungiri, cu Corona Brașov.

În această seară, formația de la poalele Tâmpei a arătat din nou cum se poate pierde un meci pe care l-a avut în mână. La Patinoarul „Olimpic”, „lupii” au cedat, 3-4, în fața formației maghiare Ujpest, după ce, cu 12 minute înainte de final conduceau cu 3-1.

Walls a deschis scorul în minutul 8, oaspeții egalând prin Ropret imediat după prima pauză. În minutul 39, Gergo Biro i-a dus din nou pe brașoveni în avantaj, după care Walls a mărit avantajul, cu 12 minute rămase din timpul regulamentar. Szalma a redus din handicap după doar câteva secunde, iar Kiss a egalat în minutul 55. Golul victoriei oaspeților a fost marcat de Tihamer Becze, cu 118 secunde înainte de final.

Pe Facebook, fanii, dezamăgiți, cer deja măsuri…

Mâine, tot la Patinoarul „Olimpic”, Corona va întlni o altă codașă, Dunaujvaros, care astăzi a pierdut la Miercurea Ciuc, 1-5.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button