Sport

BRAȘOV. „Lupii” se apropie de podium în Erste Liga

 

Corona Brașov a reușit aseară a patra victorie consecutivă în Erste Liga. La Patinoarul „Olimpic”, „lupii” au învins-o pe Fehervar Titanok, 6-4.

A. Mihaly a deschis scorul cu un gol în superioritate în prima repriză. Treimea de mijloc a fost una nebună. Szabo a restabili egalitatea, dar Lidhammar i-a dus din nou pe brașoveni în avantaj, tot cu o reușită în PP. Apoi, în doar 17 secunde, Sarpatki și Beukeboom au marcat pentru formația maghiară, care a preluat conducerea. Totuși, până la cea de-a doua pauză, „lupii” au trecut din nou în față, după reușitele semnate de Peretyagin și Tendler. Trancă a făcut 5-3 în startul reprizei a treia, Kiss a redus din handicap cu patru minute înainte de expirarea timpului regulamentar, iar Dorofeyev a închis tabela cu o reușită în poarta goală în ultimul minut.

Cu 27 de puncte, Corona ocupă locul 4 în clasament, la o lungime în spatele celor de la DEAC. Lider este Sport Club Miercurea Ciuc, 42 p, pe poziția a doua fiind Ferencvaros, 34 p.

Pentru formația de la poalele Tâmpei urmează patru meciuri în Ungaria, cu Fehervar Titanok (25 octombrie), Hokiklub Budapesta (26 octombrie), Ujpest (28 octommbrie) și Vasas (29 octombrie).

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare