Sport

BRAȘOV. „Lupii” s-au umplut de penibil

 

Corona Brașov continuă să se facă de râs în acest debut de sezon. După Erste Liga, unde în 7 meciuri au reușit doar două victorii, „lupii”, cu echipa completă, din care nu au lipsit stranierii, au reușit „performanța” de a pierde la Galați, cu Dunărea, în Liga Națională de hochei pe gheață.

Moldovenii, care până acum în campionat au putut să câștige doar cu amatorii de la Sportul Studențesc, s-au impus cu 3-2, după executarea loviturilor de departajare. Ca un exemplu, Sport Club Miercurea Ciuc a câștigat de două ori cu Dunărea Galați, 7-1 și 9-0.

Din păcate, conducerea nu oferă nici o explicație pentru ceea ce se întâmplă, singurele banalități apărute pe pagina de Facebook și pe site-ul oficial fiind legate de faptul că echipa este „în curs de a atinge parametri normali de joc” – declarația fiind a președintelui secției, Emilian Cernica.

Pentru Corona urmează alte două meciuri în Erste Liga la Patinoarul „Olimpic”, vineri cu Viena Capitals II și sâmbătă cu MAC Budapesta. Ambele partide vor începe la ora 18.30.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare