Sport

BRAȘOV. „LUPII” s-au calificat în FINALA Ligii Naționale la hochei pe gheață

 

Corona Brașov s-a calificat în finala Ligii Naționale la hochei pe gheață. În această seară, „lupii” au câștigat, 4-3, la Miercurea Ciuc, meciul 4 al semifinalei cu Sport Club, și au câștigat seria cu 3-1.

Partida a patra a seriei a fost la fel de echilibrată ca precedentele trei, cu cele două formații trecând pe rând la conducere.

Flinta a deschis scorul pentru ciucani în minutul 3, însă în startul părții a doua Bors și Dorofeev au făcut 2-1 pentru Corona. Horvath a restabilit egalitatea în minutul 31 și tot el i-a dus din nou pe harghiteni în față, 3-2, în minutul 44. Trancă a răspus imediat și a restabilit egalitatea, pentru ca Tendler să marcheze, în inferioritate, cu două minute și 18 secunde rămase pe tabelă, golul izbăvitor pentru echipa noastră. „Lupii” s-au impus cu 4-3 și au câștigat seria cu 3-1.

În finală, Corona Brașov se va duela cu CSM Galați. Din păcate, din cauza manegementului federației, vom avea parte de o serie scurtă, care se va juca în sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Primele două confurntări vor avea loc luni și marți în Moldova. Jocul 3 se va disputa la Brașov, probabil pe 18 aprilie. și un eventual meci 4 va avea loc la Patinoarul „Olimpic”, în mod normal pe 19 aprilie. Dacă va fi nevoie de partida decisivă, aceasta va fi la Galați, probabil pe 21 aprilie.

FOTO: Facebook Sport Club Miercurea Ciuc


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button