Sport

BRAȘOV. „Lupii” #rezistă. Lovită de federația maghiară, Corona a răspuns pe gheață și a dus seria cu Debrecen în meciul decisiv. Lacroix: „Sper doar că nu vom mai avea parte de surprize neplăcute cum s-a mai întâmplat”

 

Cu Patrik Polc în zi magică, „lupii” s-au impus în această seară, 3-1, în cea de-a șasea partidă a seriei cu Debrecen din sferturile Ligii Mol, iar calificarea în semifinale se va juca în meciul decisiv, programat duminică în Ungaria.

Cu sabia deasupra capului, Corona Brașov a răspuns perfect și a egalat la trei în serie, probabil spre dezamăgirea celor care organizează competiția.

În condițiile în care poarta a fost zidită de Polc, care a scos tot, „lupii” nu aveau voie să nu câștige, iar în minutul 6 McGregor a deschis scorul după o fază la care au mai lucrat Bors și McDonald. După doar două minute, Schultz a restabilit egalitatea, însă brașovenii au trecut din nou în avantaj în minutul 25 când McDonald a marcat dintre cercuri. Scorul final a fost stabilit de Zabludovski, cel care a înscris în ultimul minut, în poarta goală.

„A fost un meci bun de play-off. Patrik Polc a fost foarte solid. Și Debrecen a avut o evoluție bună, dar noi am arătat caracter. Am discutat cu băieții și ne doream să avem parte de un meci decisiv în Ungaria. Nu ne doream să pierdem seria în fața propriilor suporteri. Avem un meci 7, vom vedea ce se va întâmpla. Sunt mulțumit de modul în care au răspuns jucătorii noștri și acum așteptăm duelul de duminică. Mai sunt resurse fizice, nu va fi nici o problemă. Nu vreau să vorbesc despre altceva, mă concentrez doar pe ceea ce se întâmplă în vestiar. Sper doar că nu vom mai avea parte de surprize neplăcute cum s-a mai întâmplat”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Liga Mol. LIVETEXT. Polc „The Wall” is back. Corona supraviețuiește. „Lupii” au câștigat meciul 6 al seriei cu Debrecen și calificarea se joacă în partida decisivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button