Sport

BRAŞOV. „Lupii”, REMONTADA superbă la Debrecen. Back in business

 

Corona a restabilit egalitatea în seria cu DEAC din semifinala Erste Liga la hochei pe gheaţă, după două victorii reuşite pe gheaţa maghiarilor.

În această seară, în meciul 4, „lupii” au arătat o forţă psihică incredibilă, au reuşit o remontada superbă şi s-au impus cu 7-5, după ce au fost conduşi cu 5-2.

Meciul a început tare, Trancă a deschis scorul în minutul 2, însă gazdele au egalat imediat prin Dalecky. În minutul 6, Deac a trecut în faţă, după reuşita lui Hari, dar „lupii” au ripostat la rândul lor rapid şi Zsombor Molnar a făcut 2-2. A urmat însă o perioadă de 7 minute, pe finalul primei reprize şi în startul părţii a doua, iar Turcotte, Novotny şi Mazzag marcând pentru 5-2. Ce a urmat însă arată forţa din acest sezon a Coronei, care până la a doua pauză a întors tabela. McFadden a dat startul în inferioritate, Peter B. a făcut ca diferenţa să se reducă la un gol, Klempa a egalat, iar Trancă i-a dus pe „lupi” în faţă, 6-5, cu 13 secunde înainte de odihnă. Repriza a treia a fost o lecţie de hochei predată de Corona, care a jucat perfect şi a gestionat avansul minim. Pe final, oaspeţii au scos portarul şi au fost pedepsiţi, Zoltan Molnar marcând pentru 7-5.

În serie este 2-2, meciul 5 fiind programat marţi, la Braşov.

În cealaltă semifinală, Sport Club Miercurea Ciuc o conduce cu 3-1 pe Ferencvaros şi mai are nevoie de un succes pentru a ajunge în ultimul act.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare