Sport

BRAŞOV. „Lupii”, refuzaţi de stranieri din cauza situaţiei pandemice. Nimeni nu vrea să vină în România „roşie”. Probleme de lot înainte de deplasarea în Franţa

 

Situaţia pandemică din România, ţară care, alături de Bulgaria, a ajuns „cimitirul” Europei afectează si echipa de hochei Corona Braşov.

Concret, „lupii” caută trei fundaşi de valoare cu care să îşi completeze lotul, însă, din informaţiile noastre, nimeni nu vrea să vină în acest moment în România „roşie”. Orice tentativă de contact cu sportivii pe care Corona îi vrea este închisă înainte de a începe, motivul invocat de agenţii jucătorilor fiind clar: „nu venim în această ţară unde riscurile sunt majore”.

Totuşi, oficialii Coronei speră că vor putea rezolva şi această problemă, dar doar după deplasarea din Franţa, programată pentru finalul săptămânii.

În aceste condiţii, Corona va merge fără mari pretenţii la Amiens, pentru meciurile grupei D a turului 2 din Cupa Contonentală, unde se va duela cu Asiago Hockey (Italia), Amiens Gothiques (Franţa) şi Acroni Jesenice (Slovenia). Pe lângă faptul că există o criză de fundaşi, „lupii” au şi alte probleme de lot. Pavlo Borysenko este accidentat, iar la testarea rapidă Covid, Patrik Polc şi Owen Williams au avut rezultate pozitive. Se aşteaptă rezultatul testelor PCR, însă speranţele ca acestea să fie negative sunt mici. Şi Zoltan Molnar, care a acuzat unele probleme medicale, este indisponibil pentru turneul din Franţa.

Altfel, la finalul săptămânii trecute, Corona a câştigat 6 puncte din cele trei partide disputate la Patinoarul Olimpic în Erste Liga. „Lupii” au învins DVTK, 7-2 (Valchar 3, Trotter 2, Rasulov, Kovacs / Rito, Walker), şi DEAC, 4-2 (Hunt, Kovacs, Machala, Gliga / Turcotte, Kloz), şi au pierdut cu Ferencvaros, 0-4 (Somogyi, Kulmala, Pavuk, Fowlie).

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare