Sport

BRAȘOV. „Lupii”, probleme în primul meci din 2019

 

Hocheiștii de la Corona Brașov au început anul cu o victorie, însă au luat doar 2 puncte din confruntarea cu una dintre codașele din Erste Liga, Hokiklub Budapesta, 5-4, după prelungiri.

„Lupii” nu au reușit să învingă în timp regulamentar o formație care până la duelul din această seară, pe gheața proprie a câștigat un singur meci din 17 disputate.

După 30 de minute, formația maghiară conducea cu 3-0, după golurile marcate de Szappanos, Egyed și Horvath. Borysenko a redus din handicap, însă același Szappanos a făcut 4-1 pentru unguri. În ultimul minut al reprizei a doua, Borysenko a marcat din nou și tot el a punctat pentru 3-4 în minutul 41. Lidhammar a restaibilit egalitatea și a trimis meciul în prelungiri, unde Zsombor Molnar a înscris golul care a stabilit învingăoarea și a adus 2 puncte în contul Coronei.

În clasament, echipa noastră ocupă poziția a patra, cu 67 p, la două lungimi de echipa de pe locul 3, DEAC. Gruparea din Debrecen ae însă două meciuri în plus. Sport Club Miercurea Ciuc este a doua, cu 73 p, lider fiind Ferencvaros, 81 p și două meciuri în plus față de formațiile din România.

Pentru Corona urmează încă două meciuri în deplasare, duminică, de la ora 18.50, în Austria, cu Viena Capitals II, și luni, de la ora 21.00, în Ungaria, cu Ferencvaros.

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare