Sport

BRAȘOV. „Lupii” – PRIMUL SUCCES în Erste Liga!!!

 

Echipa de hochei pe gheață Corona Brașov a reușit aseară, la Patinoarul „Olimpic”, prima sa victorie în Erste Liga (continuatoarea Ligii Mol).

„Lupii” au dispus de formația ungară Fehervari Titanok cu scorul de 6-3 (0-1, 4-0, 2-2).

Oaspeții au deschis scorul în prima repriză, însă reușita s-a contabilizat numai după ce arbitrii au apelat la proba video.

Corona a revenit în partea secundă și a punctat de 4 ori prin Sirokovs, Macmillan, Stoflet și Mihaly Arpad.

În ultima repriză s-au înscris câte două goluri de fiecare parte, reușitele gazdelor aparținându-le lui Biro Gergo și Gliga. 

„Am jucat cu multă energie și, chiar dacă în prima repriză am fost conduși, nu am intrat în panică… Sunt fericit că am văzut pucul intrând în poarta adversă de multe ori. A fost un meci bun pentru noi, care a generat o reacție a publicului de care îmi era dor”, a subliniat, la final, Martin Lacroix, antrenor principal al brașovenilor, potrivit site-ului oficial Corona Wolves.

„Echipa mai bună a câștigat. Cred că tocmai acele trei minute din repriza secundă, când am încasat trei goluri, au decis meciul. Este inacceptabil pentru mine să înțeleg ce s-a întâmplat, dar suntem o echipă tânără și trebuie să învățăm din asta… Totuși, suntem fericiți că ne întoarcem acasă cu trei puncte câștigate la Miercurea Ciuc”, a declarat Hegyi Adam, antrenorul secund al celor de la Fehervari Titanok.

După o serie de trei partide în Austria și Ungaria, hocheiștii grupării brașovene se vor revedea cu fanii la Patinoarul „Olimpic” pe 6 octombrie, când vor întâlni, tot în Erste Liga, echipa Ujpest.

La momentul actual, Ferencvaros Budapesta este pe primul loc în clasament, cu 9 puncte acumulate din 3 meciuri. Corona ocupă locul 5, având 3 p după două întâlniri jucate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare