Sport

BRAŞOV. „Lupii”, planuri pentru noul sezon. Arpad Mihaly: „Ne pregătim să fim o echipă de top”. Revine Dave MacQueen?!

 

Team managerul „lupilor”, Arpad Mihaly, a vorbit, într-un interviu pentru site-ul Erste Liga, despre sezonul precedent, afectat de pandemia de Covid-19, dar şi despre planurile formaţiei de la poalele Tâmpei pentru sezonul viitor.

Astfel, conform team managerului, este posibil ca tehnicianul Dave MacQueen, cel care a fost adus pe banca lupilor înainte de startul play-off-ului sezonului trecut, să semneze un nou contract.

Despre ediţia precedentă a Erste Liga, în care Corona a cedat în sferturile de finală în faţa celor de la ACSH Gheorgheni, Arpad Mihaly a comentat: „Am început bine, dar au urmat multe schimbări, în ceea ce priveşte stranierii. Unii au plecat din motive de familie, alţii au avut oferte mai bune și am găsit greu înlocuitori pentru ei . Cei care au venit s-au dovedit de succes și au funcționat bine, dar forța grupului nostru nu a fost una care să ne ducă spre o finală de Erste Liga. Ar fi trebuit oricum să trecem de sferturile de finală, dar au fost probleme. Desigur, nu am fost fericiți după ce am fost eliminați în prima fază a play-off-ului. Meciurile cu Gheorgheni vor vor rămâne memorabile. Rivalii au jucat bine, portarul lor a fost excelent. Noi am avut mulţi accidentaţi, am rămas în doar trei fundaşi şi am schimbat şi banca tehnică. Nu am avut nici noroc”.

„În acest moment construim echipa pentru sezonul viitor, căutăm oameni potriviți pentru unele poziţii. Avem nevoie de întăriri, în special în apărare. Ne bucurăm că au semnat Valchar şi Zagidullin. Primul este deja jucător român, iar în cazul lui Zagidullin se fac eforturi pentru a fi naturalizat. Totodată, ne bazăm în continuare pe Borysenko. Klempa va reveni la Braşov şi urmează să semnăm şi cu alţi stranieri. Majoritatea străinilor vor fi canadieni, însă negociem şi cu sportivi din Europa. Cuplul Valchar – Klempa ar putea fi unul foarte puternic, avem şi centri buni, Gliga, Trancă sau Zsombor Molnar. Momentan, facem pregătire pe «uscat». Băieţii s-au antrenat şi în pandemie şi s-au prezentat la echipă într-o stare O.K.”, a mai spus Arpad Mihaly, care a vorbit şi despre obiectivele pentru sezonul care va debuta în toamnă: „Toată lumea vrea să câştige, normal că şi noi ne dorim acest lucru. Ne pregătim să fim o echipă de top, dar Ferencvaros şi Sport Club Miercurea Ciuc sunt întotdeauna grupări foarte puternice. Gheorgheni este de asemenea o echipă tare, iar Ujpest a arătat în play-off că poate fi o echipă de top. Noi vrem să ne întărim în punctele care au fost mai slabe. Vom fi pregătiţi şi vrem să avem un sezon mai bun decât precedentul”.

Întreg interviul aici: https://www.ersteliga.hu/brasso-nem-volt-szerencses-a-szezon

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare