Sport

BRAȘOV. „Lupii”, pedepsiți de MAC Budapesta în primul meci al semifinalei Erste Liga

 

Corona Brașov a început cu o înfrângere semifinala Erste Liga cu MAC Budapesta. În prima partidă, care a avut loc în această seară în Ungaria, gazdele s-au impus cu 4-0, dar scorul este unul mincinos. „Lupii” au jucat bine, dar au ratat prea mult și în final au pierdut.

Ai noștri au început bine confruntarea de la Budapesta, iar în prima repriză nu s-a văzut nici o diferență între cele două formații, Corona având chiar momente în care a controlat disputa. S-a ratat însă prea mult, situații clare, pe final Trancă fiind chiar singur cu portarul Balizs. Până atunci, Walls a avut și el câteva ocazii importante, dar nu a găsit plasa.

Repriza a doua a debutat cu o șansă uriașă pentru Corona. Toth, pentru o piedică, și Bodo, pentru întârzierea jocului, au luat loc pe banca de pedepse, iar „lupii” au avut un minut și 54 de secunde de dublă superioritate. Din păcate, nici în 5 contra 3 jucătorii lui Julius Penzes nu au putut marca, iar după acest moment au fost pedepsiți de maghiari. Brown a deschis scorul în minutul 35, cu un gol în superioritate, venit la doar cinci secunde de la eliminarea lui Emelianenko.

Somogyi a făcut 2-0 la doar 24 de secunde de la startul reprizei a treia. Imediat, Sirokovs a fost eliminat pentru o piedică, și MAC a repetat isprava de la primul gol. De doar cinci secunde de PP a avut nevoie Somogyi pentru a face 3-0 și totul era jucat. Orban a marcat și el în minutul 55 și a stabilit scorul final. „Lupii” au înscris și ei, dar golul a fost anulat pentru un joc cu crosa ridicată.

Astfel, MAC Budapesta conduce cu 1-0 în seria care se decide în sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Partida a doua va avea loc mâine seară, de la ora 21.00, tot în Ungaria.

FOTO: ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button