Sport

BRAȘOV. „Lupii”, pe podium în Erste Liga. Urmează derby-ul cu Sport Club Miercurea Ciuc

 

După sincopa de vineri, 2-7 cu Fehervar Titanok, Corona Brașov a mers perfect în celelalte trei meciuri jucate în ultima deplasare din Ungaria.

„Lupii” au dispus de Hokiklub Budapesta, 7-2, Ujpest, 5-2, iar aseară au învis-o pe Vasas, 4-1. Vasile, Clarke și Tendler 2, au înscris golurile echipei lui Greg Lindqvist, reușita pentru statistici a gazdelor fiind semnată de Bugar.

Cu 36 de puncte, Corona Brașov a urcat pe locul al treilea al clasamentului, la două lungimi de formația de pe locul 4, DEAC, care are însă două meciuri mai puțin disputate. Ferancvaros, 46 p și Sport Club Miercurea Ciuc, 45 p ocupă primele doup poziții.

Pentru formația de la poaelel Tâmpei urmează derby-ul cu Sport Club Miercurea Ciuc. Partida care va conta atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională de hochei pe gheață va avea loc joi, de la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic”, unde vineri, de la acceași oră, Corona o va întâlni pe Fehervar.

În week-end, sâmbătă, de la ora 18.30, respectiv duminică, de la ora 11.00, „lupii” se vor duela cu Sportul Studențesc în Liga Națională.

Articole asemănătoare

Altfel, fundașul canadian Craig Cescon a părăsit echipa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button