Sport

BRAȘOV. „Lupii” nu mai au voie să greșească. Titlul în Liga Națională, ultimul obiectiv al sezonului

 

Corona Brașov a dominat autoritar sezonul regulat al Ligii Naționale la hochei pe gheață, pe care l-a încheiat pe prima poziție, astfel că va avea avantajul de a juca mai multe meciuri pe gheața proprie atât în semifinale cât și într-o posibilă finală. După ratarea Cupei României, formația brașoveană nu mai are voie să greșească, câștigarea titlului fiind obiectivul clar în acest final de sezon.

Pentru un loc în ultimul act, „lupii” se duelează cu Dunărea Galați, campioana en-titre, confruntarea urmând să se decidă în sistemul cel mai bun din cinci partide. Seria va începe la Patinoarul „Olimpic”, primele două jocuri fiind programate pe 7 și 8 martie, de la ora 18.30.

„Am terminat pe primul loc sezonul regulat și acum trebuie să confirmăm în play-off. Știm că echipele românești se mobilizează la maximum când joacă împotriva noastră și așa se va întâmpla și acum. Dunărea Galați este o echipă bună, care a avut însă suișuri și coborâșuri. Este o serie de cinci jocuri, pe care dorim să o scurtăm cât mai mult. Totuși, nu mă aștept la meciuri ușoare. Din păcate, pentru Patrik Polc sezonul s-a încheiat, pentru că el nu poate apăra în Campionatul Național, conform regulamentului. Am însă încredere în Toke și și rezerva lui, Beres, primul având o prestație foarte bună în Liga Mol”, a declarat antrenorul Martin Lacroix.

„După ce am părăsit Liga Mol, unde consider că ne-am prezentat onorabil, trebuie să ne concentrăm pe campionatul intern. Eu sunt încrezător înainte debutului în play-off, dar așa am fost și înainte de Cupa României și știm ce s-a întâmplat. Sunt ceva probleme medicale în lot, dar sper că toți băieții vor fi O.K. la ora meciurilor”, a punctat președintele secției de hochei pe gheață de la Corona Brașov, Emilian Cernica.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button