Sport

BRAȘOV. „Lupii”, învinși la penalty-uri la Miercurea Ciuc

 

După disputa de vineri seară, de la Patinoarul „Olimpic”, câștigată de „lupi” cu 3-2, Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc au oferit un nou meci intens.

Pe Patinoarul „Vakar Lajos”, aseară, într-o partidă care a contat atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională de hochei pe gheață, cele două grupări nu au putut fi departajate în 60 de minute. Ciucanii au trecut în avantaj după golul din minutul 4 al lui Fabus, Zabludovski restabilind egalitatea în repriza a doua. Ultima treime a mai adus două goluri, Fodor și Zsombor Molnar stabilind scorul la finalul timpului regulamentar, 2-2. În prelungiri nu s-a marcat, astfel că învingătoarea s-a decis în urma loviturilor de departajare, golul decisiv al ciucanilor fiind dat de Belov.

În clasamentul Erste Liga, Corona Brașov ocupă poziția a șasea, cu 23 p, ciucanii fiind un loc mai sus, cu 26 p.

„Am avut un week-end bun. Am obținut patru puncte și, deși ne-am fi dorit mai mult, este acceptabil. În partida de la Miercurea Ciuc am reușit să revenim de două ori și sunt mândru de modul în care s-au prezentat băieții”, a declarat antrenorul Coronei, Martin Lacroix.

Pentru „lupi” urmează trei meciuri în Ungaria, cu DVTK (24 noiembrie), Dunaujvaros (26 noiembrie) și Ujpest (27 noiembrie).

Articole asemănătoare

FOO: ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button