Sport

BRAȘOV. „Lupii”, înfrângeri pe linie în Ungaria

 

După 0-7 cu Ujpest și 3-5 cu Ferencvaros, Corona Brașov a pierdut și cea de-a treia partidă jucată în Ungaria la finalul săptămânii trecute, în faza a doua a Erste Liga.

„Lupii” au cedat la Debrecen, 1-3, în fața celor de la DEAC. După o primă repriză „albă”, Turcotte a deschis scorul pentru gazde în minutul 37. În startul reprizei a treia, B. Kovacs a făcut 2-0, Gergo Biro reducând din handicap în minutul 52. Scorul final, 3-1, a fost stabilit de Novotny, cu trei secunde înainte de expirarea timpului regulamentar.

Înfrângerea ar putea să o coste pe Corona Brașov. „Lupii” sunt pe poziția a 5-a a clasamentului, cu 5 puncte, la o lungime de DEAC, maghiarii având și un meci în minus. Dacă vor încheia pe locul 5, brașovenii nu vor avea avantajul unui meci decisiv în fața propriilor suporteri nici măcar în prima fază a play-off-ului, sferturile de finală.

Cu 17 puncte, Ferencvaros este sigură de prima poziție la finalul sezonului regulat. „Alb-verzii” își vor alege adversara din sferturi și vor avea avantajul de a juca mai multe meciuri pe propria gheață în toate fazele play-off-ului.

Sport Club Miercurea Ciuc ocupă pozția a doua, cu 9 p, pe locul 3 fiind Ujpest, cu 8 p.

Pentru Corona Brașov urmează ultimele două meciuri din sezonul regulat, ambele la Patinoarul „Olimpic”, cu Ujpest, pe 13 februarie, și cu Sport Club Miercurea Ciuc, pe 16 februarie. 

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button