Sport

BRAŞOV. „Lupii”, încă un pas spre semifinalele Erste Liga

 

Corona Braşov s-a impus şi în cea de-a doua partidă a seriei cu Vasas din sferturile Erste Liga la hochei pe gheaţă.

Aseară, la Patinoarul „Olimpic”, „lupii” au câştigat cu 5-4, după un meci în care au avut probleme cu echipa clasată pe locul 8 în sezonul regulat.

Czako a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 6, însă imediat Finucci şi Bors au întors tabela. Totuşi, la prima pauză s-a intrat la egalitate, după reuşita aceluiaşi Czako. Carlson i-a dus din nou pe „lupi” în avantaj în startul părţii secunde, dar oaspeţii au egalat din nou, Paterka punctând în poarta lui Toke. Totuşi, ai noştri au intart în avantaj la a doua pauză, graţie golului lui B. Gajdo. În ultima treime, Wilson a făcut 5-3, însă emoţiile nu au lipsit pe final, după ce Turbucz a redus din handicap.

S-a încheiat 5-4 pentru Corona, care conduce cu 2-0 în seria care se decide în sistemul cel mai bun din 7 confruntări. Următoarele două meciuri se vor disputa în Ungaria, pe 6 şi 7 martie.

În seria Sport Club Miercurea Ciuc – ACSH Gheorgheni, după două jocuri, scorul este 1-1. Tot 1-1 este şi în duelul Ferencvaros – MAC Ujbuda, în timp ce DEAC o conduce pe Ujpest cu 2-0.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button