Sport

BRAȘOV. „Lupii”, în fața unui nou meci în Erste Liga!!!

 

Sâmbătă, de la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic”, hocheiștii de la Corona Brașov (PhotoCredit DarkRoom StudioHunor Racz) vor susține al doilea lor meci în Erste Liga (fosta Ligă Mol), în compania echipei maghiare Fehervari Titanok, „lanterna roșie” a clasamentului.

Rivala de poimâine a „lupilor” a susținut două partide în competiția menționată, ambele pierdute: 1-8 cu Ferencvaros și 2-4 cu MAC Budapesta, iar vineri va juca la Miercurea Ciuc. Printre alții, are în componența lotului un jucător finlandez, trei canadieni și doi… români, Balazs Peter și Tamas Reszegh, originari din Harghita.

Conducerea secției de hochei a clubului brașovean a anunțat că în ziua meciului, la ora 16.00, se deschid casieriile. Prețul unui bilet este de 15 lei. Copiii sub 135 cm beneficiază de intrare gratuită, dar nu și de loc pe scaun (poarta de măsurare este la intrarea A, de la Fan Shop).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare