Sport

BRAŞOV. „Lupii”, felicitaţi de primarul Allen Coliban. „Vom continua să luptăm și să câștigăm pentru brașoveni”

 

Hocheiştii de la Corona Braşov au fost felicitaţi astăzi, în şedinţa Consiliului Local, pentru cucerirea Cupei României.

Din partea echipei braşovene au fost prezenţi antrenorul Dave MacQueen, team managerul Arpad Mihály și căpitanul Roberto Gliga.

„Bună ziua (în limba română, n.r.). Astea sunt, cu scuzele mele, singurele cuvinte în limba română pe care le știu. Numele meu este Dave McQueen și sunt antrenorul principal al echipei Corona Brașov. În primul rând, vă mulțumesc foarte mult pentru că ne-ați primit aici. Este cu siguranță o onoare și un privilegiu să vii la o astfel de întâlnire și să fii recunoscut pentru realizări. Suntem foarte, foarte mândri de echipa noastră. Și, cu siguranță, fiind aici dovedește că știți cât de mult au luptat băieții noștri. Am mers acolo pentru un singur motiv, să aducem înapoi Cupa României, aici, în acest frumos oraș. Mai avem, încă, de luptat în două campionate, Erste Liga și Campionatul României, pentru a încerca să obținem și aceste trofee. Deci, munca noastră nu s-a terminat încă. Dar puteți ține cont de promisiunea mea, vom continua să luptăm și să câștigăm pentru brașoveni”, a declarat Dave MacQueen.

„I-am invitat pe reprezentanții clubului de hochei Corona Brașov, recent câștigătoare, pentru a treia oară, a Cupei României. Cu atât mai importantă este această victorie, deoarece în finală, am câștigat împotriva rivalilor noștri tradiționali, echipa din Miercurea Ciuc. A fost o finală câștigată, în acest week-end, scorul de 5-2. Vă mulțumim și suntem mândri de voi”, a completat primarul Allen Coliban.

Primăria a mai anunţat în comunicatul de presă că: „în luna ianuarie sportivii și echipa tehnică vor fi premiați pentru această reușită, conform Legii nr. 69/2000 actualizată, Legea Sportului, respectiv HG nr. 1447/2007 actualizată, privind normele de aplicare a legii nr. 69/2000. Astfel, jucătorii vor fi premiați cu 3000 de lei, impozabili, antrenorul principal cu 8000 lei, impozabili, secundul cu 5000 lei, impozabili, iar echipa tehnică (fizioterapeut, maseur, team manager) cu 2000 lei, impozabili”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare