Sport

BRAȘOV. „Lupii”, doar 2 puncte din primul meci cu CSM Galați

 

Corona Brașov a câștigat, 3-2, după executarea loviturilor de departajare, meciul cu CSM Galați, din Liga Națională la hochei pe gheață, care a avut loc aseară, la Patinoarul „Olimpic”.

La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 3-3, după ce moldovenii au condus cu 2-0 și 3-1. Zsombor Molnar, Trancă și Tendler au marcat pentru Corona, oaspeții punctând prin Zagidulin, Irimia și Kirichenko. În prelungiri nu s-a marcat, astfel că s-a trecut la executarea lovitrurilor de departajare. Trancă a înscris primul, Baskov a restabilit egalitatea, golul care a adus victoria „lupilor” fiind reușit de Tendler.

Deși victoria a fost a Brașovului, punctul obținut de gălățeni este unul mare pentru ei.

Cele două formații sunt în luptă directă pentru prima poziție, iar în acest moment lupta este strânsă. Corona este prima în clasament, cu 81 puncte din 32 de meciuri. Sport Club Miercurea Ciuc este a doua, însă nu are șanse la primul loc. Ciucanii au jucat deja 34 de meciuri, iar la finalul sezonului vor pierde trei puncte pentru o neprezentare la Brașov. Cu 76 de puncte din doar 29 de meciuri, CSM Galați este pe locul 3.

Corona și CSM Galați vor fi din nou față în față diseară, de la ora 18.30, echipa noastră având mare nevoie de un succes în timp regulamentar.

Probabil, campioana sezonului regulat se va decide vineri, când cele două echipe se vor duela pentru ultima oară, în Moldova.

FOTO: Facebook Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button