Sport

BRAŞOV. „Lupii”, de nerecunoscut. Ciucanii vor juca acasă cu trofeul pe masă

 

Deşi ar fi trebuit să fie pe val şi să aibă un moral excelent după ceea ce s-a întâmplat în ultima partidă de la Miercurea Ciuc, când au revenit de la 0-3 şi s-au impus cu 5-4, „lupii” au fost de nerecunoscut în meciul 5 al finalei Erste Liga, disputat la Patinoarul „Olimpic”.

Parttida a început ideal, cu golul rapid al lui Fowlie, însă apoi, ai noştri au fost dominaţi de ciucani, mult mai determinaţi şi mai montaţi. Becze a egalat în minutul 10, dar Corona a revenit în faţă, graţie unui gol în PP a lui Fowlie. Nu a fost suficient pentru ca „lupii” să se trezească, iar oaspeţii au fost în continuare la conducerea jocului. Egalarea a venit logic, acelaşi Becze punctând în minutul 33. Repriza a treia a fost tot a harghitenilor. Cu 10 minute înainte de final, Blackwater a facut 3-2 pentru Sport Club, iar Combs a închis tabela la 4-2 cu o reuşită în poarta goală în ultimele 30 de secunde.

Astfel, Sport Club conduce cu 3-2 la general şi va juca joi, la Miercurea Ciuc, cu trofeul pe masă.

Pentru Corona e clar că şansele există, dar trebuie altceva faţă de ceea ce a fost astăzi. Ar trebui ca şi linia 1 ofensivă, Valchar, Trancă, Klempa, să joace din nou hochei, lucru valabil şi pentru unii fundaşi.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare