Sport

BRAȘOV. „Lupii” au renunțat la turneul din Slovacia și merg în Franța

 

Corona Brașov a renunțat la turneul amical din Slovacia, hocheiștii antrenați de Martin Lacroix urmând să meragă în perioada 25-27 august în Franța, unde vor ave parte de două teste cu Amiens și Rouen. Cele două formații evoluează în Ligue Magnus, primul eșalon al hocheiului francez. În sezonul trecut Amiens a pierdut în prima fază a play-off-ului, în timp ce Rouen a jucat finala, pe care a cedat-o, 2-4 la general, în fața celor de la Gap. În ultimele nouă sezoane, Rouen a cucerit de cinci ori titlul în Franța, în 2010, 2011, 2012, 2013 și 2016.

„Este un turneu de tradiție în Franța. Va fi o competiție extrem de puternică la care vom juca două meciuri foarte bune. Îi cunosc foarte bine pe cei din Amiens, sunt o echipă bună din Franța. Rouen este poate cea mai importantă echipă din campionatul Franței din ultimii 25 de ani. Ne așteaptă două jocuri foarte tari din care vom avea foarte multe de învățat. Vom merge acolo cu 2 portari, 7 fundași și 13 sau 14 atacanți. Fiecare va avea șansa de a juca în aceste meciuri de pregătire la care rezultatele nu sunt importante”, a declarat antrenorul „lupilor”, Martin Lacroix.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare