Sport

BRAȘOV. „Lupii” au pierdut în ultimul minut la Dunaujvaros

 

După corecția primită vineri seară la Miscolc (2-7), Corona a pierdut din nou în Erste Liga. Hocheiștii antrenați de Martin Lacroix au cedat, 3-4, la Dunaujvaros, golul victoriei gazdelor fiind marcat cu 24 de secunde înainte de expirarea timpului regulamentar.

Nageler i-a dus pe unguri în avantaj pentrui prima oară în minutul 17, însă imediat Sirokovs a restabilit egalitatea. Dunaujvaros s-a desprins apoi la 3-1, după reușitele semnate de Hari, în minutul 34, respectiv Borbas, în minutul 50. Finalul a fost unul incredibil. Filip și Walls au făcut 3-3, cu două goluri marcate într-un interval de doar 55 de secunde, însă ultimul cuvânt l-a avut Turcotte, care a „închis” tabela când pe ceas mai erau 24 de secunde.

„A fost un meci bun. Am muncit mult pentru a reveni de la 1-3, dar din păcate, în final am pierdut cele trei puncte din cauza unei greșeli. Suntem triști”, a declarat „secundul” formației brașovene, Hunor Strenk.

Corona a coborât pe locul 7 în clasament, cu 23 p, iar diseară va juca la Budapesta, cu Ujpest.

FOTO: www.ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button