Sport

BRAȘOV. „Lupii” au pierdut duelul cu Ferencvaros

 

Două dintre echipele în formă din Erste Liga, Corona Brașov și Ferencvaros, s-au duelat aseară la Patinoarul „Olimpic”.

Brașovenii au început perfect partida și Zsombor Molnar a marcat din pasa lui Arpad Mihaly, după un minut și 47 de secunde. „Lupii” au fost însă în avantaj doar cinci minute, după care au încasat două goluri în doar 120 de secunde, marcatori Switzer și Pavuk. În partea a doua, ai noștri au dominat, au căutat egalarea, însă au ratat mult, având însă în față și un portar, Arany, în zi excelentă. Dacă brașovenii nu au găsit drumul spre gol, exact la jumătatea meciului, același Switzer a făcut 3-1 pentru oaspeți. Cu opt minute înainte de expirarea timpului regulamentar, Zsok a redus din handicap și a făcut ca finalul să fie palpitant. În ultimele două minute, antrenorul Greg Lindqvist a scos portarul pentru a forța egalarea, însă Pavuk a fost cel care a închis tabela la 4-2 pentru Ferencvaros cu o reușită în poarta goală.

„A fost un meci bun de hochei. Ambele echipe au avut momente foarte bune. Se putea încheia și cu o victorie a noastră. Meciul a fost decis de detalii mici. Portarul lor a avut multe intervenții bune. Echipele noastre speciale nu au funcționat, nu am putut să marcăm în PP. Aceasta este marea noastră problemă în acest moment, nu înscriem în superioritate. Acesta este hocheiul. Ferencvaros este o echipă puternică. E normal să mai și pierdem, așa este în sport”, a declarat antrenorul Greg Lindqvist.

În clasament, Corona ocupă poziția a treia, cu 56 p. Pe primele două locuri sunt Sport Club Miercurea Ciuc, 66 p, și Ferencvaros, 63 p.

Diseară, de la ora 18.30, „lupii” vor juca la Miercurea Ciuc, cu Sport Club.

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button