Sport

BRAȘOV. „Lupii” au pierdut cu Ujpest și nu mai au șanse la locul secund în sezonul regulat al Erste Liga

 

Într-o partidă din Erste Liga la hochei pe gheață, Corona Brașov a pierdut aseară, 3-6, la Patinoarul „Olimpic”, cu Ujpest.

Oaspeții au deschis scorul prin Ainsworth, în minutul 4. Până la prima pauză, Zsok, cu o dublă, și Constantin au dus scorul la 3-1 pentru „lupi”. În partea a doua, dubla lui Reed a restabilit eglitatea, pentru ca DiDiomete să îi ducă pe maghiari din nou în avantaj în startul părții a treia. Pe final, oaspeții au mai înscris de două ori, prin DiDiomete și Rafaj și s-au impus cu 6-3.

Pentru Corona, șansele la locul secund au dispărut, brașovenii fiind însă aproape siguri de poziția a treia la finalul sezonului regulat. „Lupii” au 65 de puncte, 9 sub Ferencvaros, gruparea de pe 2. Pe 4 este DEAC, cu 62 p și un meci în plus, locul 5 fiind ocupat de Dunaujvaros, 60 p. Sport Club Miercurea Ciuc – 83 p, e sigură de prima poziție la finalul sezonului regulat.

Cornona se va duela diseară, de la ora 18.30, tot la Patinoarul „Olimpic”, cu Ferencvaros, după care va mai juca două meciuri în Ungaria, cu Dunaujvaros – 15 ianuarie și Fehervar – 16 ianuarie.

FOTO: Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button