Sport

BRAȘOV. „Lupii” au pierdut confruntarea cu HSC Miercurea Ciuc

 

Corona Brașov a pierdut aseară, 3-5, confruntarea din deplasare cu HSC Miercurea Ciuc, care a contat atât pentru Liga Națională la hochei pe gheață, cât și pentru Liga Mol.

Ciucanii au reușit să se întărească în ultimul timp, transferând câțiva stranieri, iar aceștia au reușit să decidă partida de aseară. Golurile ciucanilor au fost marcate de Antal, Berlev 2, Tambijevs 2, pentru Corona punctând M. Biro, Nagy și Marton.
În Liga Mol, Corona Brașov este penultima, cu 8 p din 10 meciuri, în spate fiind HSC Miercurea Ciuc, cu 8 p din 12 partide.

În Liga Națională, brașovenii ocupă locul al treilea, cu 15 p, departe de Steaua, 22 p și Dunărea Galați, 25 p. Corona ar putea avea chiar probleme în a prinde play-off-ul, în condițiile în care HSC Miercurea Ciuc are 13 p și două partide mai puțin disputate, iar Progym Gheorgheni are 12 p, dar și trei meciuri în minus.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button