Sport

BRAȘOV. „Lupii” au perfectat încă un transfer!!!

 

Este, dacă vreți, o revenire la Corona a tânărului brașovean Vasile Andrei (18 ani), care în sezonul trecut a jucat în The Greater Metro Junior A Hockey League – Canada, la echipele Knights of Meaford și Toronto Predators.

„A venit momentul să promovăm definitiv primul produs al hocheiului brașovean în echipa de seniori, Vasile Andrei, care, din punctul meu de vedere, reprezintă o mare speranță a noastră… Am așteptat ani de zile momentul acesta, sunt convins că va fi unul de bun augur pentru hocheiul brașovean și o motivare pentru ceilalți tineri jucători brașoveni”, a declarat, printre altele, Emilian Cernica, președintele secției de hochei Corona Brașov Wolves, pentru pagina de Facebook a grupării.

Vasile Andrei este a doua achiziție a formației brașovene de hochei pentru noul sezon, după înregimentarea lui Molnar Zsombor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button