Sport

BRAȘOV. „Lupii” au luat un fundaș american

 

Corona Brașov a perfectat transferul lui Evan Stoflet, un fundaș american în vârstă de 33 de ani.

„Am reușit să aducem și un fundaș cu foarte multă experiență, masiv, care patinează foarte bine. Am ales să ne orientăm spre jucători cu experiență, pentru că noi credem că acest sezon de Erste Liga va fi mult mai puternic decât cel de anul trecut. Deocamdată, s-a schimbat doar denumirea, dar sunt convins că vom avea mult de lucru în acest sezon. Stoflet vine de la Utah Grizzlies și nu cred că va avea mari probleme de adaptare. Sper să se integreze rapid în angrenajul gândit de Martin Lacroix și sunt convins că va da un randament foarte bun”, a declarat, pe pagina de Facebook a grupării, președintele secției de hochei de la Corona, Emilian Cernica.

Stoflet a jucat în ligile de peste Ocean în mare parte a carierei. A avut, însă, și trei experiențe pe alte continente, în Europa, la Copenhagen Hockey și Esbjerg Energy (ambele în Danemarca), și în Asia, la China Dragon.

FOTO: Facebook Corona Brasov Wolves


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button