Sport

BRAȘOV. „Lupii” au luat 3 puncte din meciul cu DEAC

 

Corona Brașov a câștigat cu 4-1 confruntarea cu DEAC din faza a doua a Erste Liga la hochei pe gheață, care a avut loc aseară la Patinoarul „Olimpic”.

Dorofeyev și Arpad Mihaly au dus scorul la 2-0 după prima repriză, în partea a doua oaspeții reducând din handicap prin B. Kovacs. Ultima treime a fost tot a brașovenilor, Lidhammar și Tendler stabilind scorul final, 4-1.

„Nu am făcut un meci foarte bun, am avut probleme, am făcut prea multe greșeli. Oaspeții au folosit portarul al doilea și el a reușit o prestație excelentă. Nu am fost destul de buni în fața porții. Sunt două echipe egale și ne bucurăm pentru cele trei puncte. Ne pregătim acum pentru partidele din deplasare”, a declarat antrenorul Greg Lindqvist.

În clasament, „lupii” sunt pe poziția a treia, cu 5 p, la patru lungimi de Sport Club Miercurea Ciuc și la șase de liderul Ferencvaros.

Pentru Corona urmează trei meciuri în Ungaria, cu Ujpest (31 ianuarie), Ferencvaros (1 februarie) și DEAC (3 februarie).

FOTO: Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button