Sport

BRAŞOV. „Lupii” au încheiat conturile cu Erste Liga. Concluziile antrenorului Dave MacQueen

 

Aventura Coronei Brașov în Erste Liga s-a încheiat în sferturile de finală.

„Lupii” au cedat, 2-5, în meciul decisiv al seriei cu ACS Gheorgheni, chiar dacă au avut avantajul propriului patinoar. Astfel, harghitenii s-au impus cu 4-3 la general și au acces în semifinale.

Meciul 7 al seriei a fost câștigat de echipa mai proaspătă, subțirimea lotului brașovenilor fiind vizibilă. Cu doar 4 fundași și cu 9 atacanți e greu să duci o serie de șapte meciuri. A fost un meci decis de PP și PK, în ambele situații speciale ai noștri jucând extrem de modest.

Trancă a deschis scorul după doar 3 minute și 50 de secunde, însă oaspeții au egalat cu un prim gol în superioritate numerică, reușit de Vorobyev, în minutul 12. Repriza a doua a început cu golul de 2-1 marcat de Fowlie, într-un moment de superioritate numerică a „lupilor”. Avantajul nu a ținut însă decât 10 minute, Rupert reușind să facă 2-2. Harghitenii au trecut în față pentru prima oară cu un nou gol în PP, Jones învingându-l pe Toke în secunda 31 a reprizei a treia. A venit apoi un moment important. Brown a încasat o penalitate de 2+2 minute pentru un joc cu crosa ridicată, care a provocat sângerarea adersarului. Conform regulamentului, sancțiunea este corectă, însă crosa lui Brown a ajuns sus dintr-un ricoșeu, atacantul Coronei încercând să lovească pucul. Astfel, decizia este discutabilă, însă în acest meci arbitrajul nu a influențat. Tendler a făcut 4-2 în primele două minute de superioritate și partida era jucată. Au urmat patru minute de PP pentru Corona, în care ai noștri nu au putut să îl învingă pe Cooke, iar cu un minut înainte e expirarea timpului regulamentar valdix a stabilit scorul final cu o reușită în poarta goală.

„Am fost nervoși în prima repriză. Am aflat înainte de partidă că mulți dintre jucătorii noștri nu au mai jucat un meci 7 într-o serie de play-off. Am încercat să le transmit că am jucat bine până acum și că vom fi O.K. Nu am reușit să gestionăm presiunea. Am marcat repede și am crezut că ne va calma, dar nu a fost așa. Echipele speciale… Am avut un antrenament și jumătate de când am venit și nu am putut să lucrez la PP și PK. Rivalii au marcat trei goluri în superioritate în acest meci. Am avut și noi șanse, am avut și noi superiorități, dar am fost foarte previzibili în PP. E greu să schimbi ceva într-un timp atât de scurt. E bine că de acum avem timp să ne pregătim pentru Liga Națională. Avem jucători buni, dar au și câteva lucruri ce trebuie corectate. Cel mai important este că avem nevoie de odină. Antrenorul celor de la Gheorgheni spunea că ei au avut un loc mic numeric, O.K. Noi am jucat în 4 fundași. L-am pierdut pe Molnar din primul meci şi apoi pe Borysenko. Deci noi am jucat în 4 fundaşi şi 3 linii ofensive. Cred că am rămas fără benzină. Asta a fost probleme mare. Am părut obosiţi din păcate şi nu am găsit energia de care avem nevoie. Portarul rivalilor a fost fenomenal în serie, cred că el a fost MVP-ul”, a declarat antrenorul „lupilor” Dave MacQueen.

Pentru Corona Braşov rămâne astfel Liga Naţională, unde mai are încă multe meciuri din sezonul regulat.

CITEȘTE ȘI: 

ÎN DECISIV. Corona Brașov – Gheorgheni, scor…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button