Sport

BRAȘOV. „Lupii” au încasat o nouă corecție dură. Cum mai poate termina Corona pe primul loc sezonul regulat al LNH

 

În ultima partidă din sezonul regulat al Ligii Naționale la hochei pe gheață, Corona Brașov a încasat o corecție dură la Patinoarul „Olimpic”.

„Lupii” au cedat cu 1-5 în fașa formației ACSH Gheorgheni o partidă crucială pentru ei în economia campionatului. Oaspeții au condus cu 5-0, după reușitele semnate de Vorobyev 2, Donika, Benedek și Goga, singurul gol al echipei noastre fiind marcat de Borysenko.

Astfel, Corona Brașov a încheiat sezonul regulat cu 87 de puncte, fiind momentan pe primul loc. Cert este că „lupii” nu mai pot pierde poziția secundă și că Sport Club Miercurea Ciuc va încheia pe 3. CSM Galați, care se află pentru moment pe locul secund, cu 85 puncte, poate fi campioana primei părți a campionatului. Pentru a termina pe 1, moldovenii au nevoie de o victorie în ultimele două meciuri, ambele cu Sport Club Miercurea Ciuc, unul acasă, unul în Harghita.

Dacă moldovenii vor obține succesul de care au nevoie, ei se vor duela în semifinale cu ACSH Gheorgheni. În aceste condiții am avea o confruntare Corona Brașov – Sport Club Mierucrea Ciuc în penultimul act, avantajul „lupilor” fiind că seria va începe sub Tâmpa, unde ar avea loc și un eventual meci decisiv.

Dacă harghitenii vor câștiga ambele meciuri cu Galați, semifinalele vor fi Brașov – Gheorgheni și Galați – Miercurea Ciuc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button