Sport

BRAŞOV. „Lupii” au făcut spectacol cu Steaua Bucureşti

 

Corona Braşov a câştigat clar şi cea de-a doua confruntare din acest week-end cu Steaua Bucureşti, din Liga Naţională la hochei pe gheaţă. 

După 4-2 ieri, astăzi „lupii” au făcut spectacol şi au trecut cu 8-4 de gruparea „roş-albastră”. Fodor de două ori şi Trancă au marcat în primele şapte minute şi au construit un avantaj liniştitor pentru braşoveni. Butochnov şi Borisenko au readus speranţele în tabăra oaspeţilor, dar până la prima pauză Nagy a făcut 4-2. Repriza a doua a fost una excelentă pentru ai noştri, care au mai marcat de trei ori în poarta lui Uruc. Petres, Marton şi Fodor au trimis pucul în plasă la capătul unor faze din care apărarea „roş-albaştrilor” nu a înţeles nimic şi meciul era rezolvat. În ultima treime, Zabludovskyi şi Bondariev au limitat proporţiile înfrângerii, scorul final fiind stabilit de Marton.

Astfel, Corona Braşov a obţinut şase puncte din cele două confruntări cu Steaua Bucureşti şi şi-a consolidat poziţia a treia a ierarhiei. „Lupii” au ajuns la 41 p şi au un avans de şapte lungimi în faţa formaţiei lui Nelu Alexe. Mai mult, calificarea în play-off pare deja asigurată, Progym Gheorgheni având doar 27 p.

„În primele două reprize am jucat un hochei foarte bun. Apoi, în ultima treime când am avut un avantaj mare, toată lumea a început să joace puţin aiurea, iar Steaua are jucători care pot marca. Dacă oaspeţii s-ar fi apropiat mai mult, ar fi apărut emoţiile. Sunt mulţumit că am luat cele şase puncte, dar le-am spus şi băieţilor că trebuie să joace la cel mai bun nivel timp de 60 de minute. Am avut noroc că am putut marca în primele reprize”, a declarat antrenorul Otto Keresztes.

Echipa a doua, înfrângeri dure în Ungaria

Dacă prima echipă a rămas în ţară şi a bătut de două ori Steaua, formaţia a doua, cu mulţi puşti a pierdut cele două partide jucate în Ungaria, în Liga Mol.

Aseară, Corona 2 a pierdut, 3-13, în faţa celor de la Ferencvaros, iar astăzi, în meciul cu MAC Budapesta, scorul a fost şi mai dur, 1-17.

Pentru confruntările de luni şi marţi, cu DVTK Jegesmedvek şi Debrecen, în Unaria va merge prima echipă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button