Sport

BRAȘOV. „Lupii” au făcut spectacol cu Sport Club Miercurea Ciuc

 

Corona Brașov a făcut aseară probabil cel mai bun meci din actualul sezon.

La Patinoarul „Olimpic”, formația antrenată de Greg Lindqvist a spulberat-o pe Sport Club Miercurea Ciuc, 8-3, într-o partidă cae a contat atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Naționalăla hochei pe gheață.

Confruntarea a început spectaculos. Arpad Mihay a deschis scorul în minutul 6, din pasa lui Zsok, oaspeții egalând rapid prin Reszegh. Dorofeyev i-a dus din nou pe „lupi” în avantaj, iar Panov a făcut 2-2. Până la prima pauză, ai noștri s-au desprins la două lungimi, 4-2, după golurile semnate de Zoltan Molnar și Tendler, ultimul în inferioritate. Valchar a redus din handicap în startul părții a doua, însă din acel moment, Corona s-a dezlănțuit. Clarke a făcut 5-3 în minutul 15, după care, în repriza a treia Trancă a reușit o „dublă”, iar Zsombor Molnar a „închis” tabela la 8-3.

„Un meci echilibrat în prima perioadă. În partea a doua am încasat multe eliminări, dar am reușit să trecem cu bine peste acestea. Am terminat însă foarte bine acest meci. Diferența a fost făcută de echipele speciale, am reușit să fructificăm superioritățile pe care le-am avut și nu am primit gol în înferioritate. Polc a făcut și el o partidă excelentă. A fost o victorie a echipei. Toate cele patru linii au produs”, a declarat antrenorul Greg Lindqvist.

Cu 39 de puncte, Corona este a treia în clasament, la șase lungimi de Sport Club Miercurea Ciuc și la opt de liderul Ferencvaros, care are și două meciuri mai puțin disputate. Pe poziția a patra este DEAC, cu 34 p și cu trei partide în minus.

Articole asemănătoare

Diseară, de la ora 18.30, tot la Patinoarul „Olimpic”, „lupii” se vor duela cu Fehervar Titanok.

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button