Sport

BRAȘOV. „Lupii” au dat recital la Budapesta. Victorie și o ploaie de goluri. Alte rezultate

 

Corona Brașov a făcut spectacol în meciul de la Budapesta cu Ujpest, disputat în această seară în Erste Liga la hochei pe gheață.

Echipa antrenată de Julius Penzes și-a spulberat adversara, 9-1. Fowlie, Zsok 2, Brown 2, Borisenko 2, Gliga și Zs. Molnar au marcat pentru Corona, golul de oanoare al gazdelor fiind semnat de DiDiomete.

Și în celelalte meciuri jucate în această seară s-a înscris mult: Sport Club Miercurea Ciuc – ACSH Gheorgheni 8-1, Dunaujvaros – Vasas 5-0, Ferencvaros – Hokiklub Budapesta 8-0.

În clasament, primele două poziții sunt ocupate de echipe din România. Lider este Sport Club Miercurea Ciuc, 69 puncte din 26 meciuri. Corona e pe 2, cu 48 puncte din 24 de partide jucate. Podiumul este completat de Dunaujvaros, 47 puncte din 24 de dueluri. În top 5 mai sunt DEAC – 46 p, 24 m și Ferencvaros – 45 p, 21 m. De aici clasamentul se rupe, pe 6 fiind ACSH Gheorgheni, cu 31 puncte din 25 meciuri.

Mâine, „lupii” vor avea un meci tare, cu Ferencvaros.

FOTO: Facebook Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button