Sport

BRAȘOV. „Lupii” au continuat seria victoriilor în Ungaria. Meci „nebun” la Debrecen

 

Corona Brașov a continuat seria victoriilor în Liga Mol la hochei pe gheață. Aseară, formația antrenată de Martin Lacroix și Otto Keresztes s-a impus cu 5-4, după prelungiri, în confruntarea din deplasare cu Debrecen.

Disputa a fost una spectaculoasă, brașovenii ratând un succes în timp regulamentar cu 40 de secunde înainte de finalul reprizei a treia.

„Lupii” au început perfect meciul și s-au desprins la 3-0 pe tabelă după 34 de minute, marcatori Zsolt Molnar, Imecs și Klempa. Gazdele au redus din handicap prin Vaszjunyin, dar până la a doua pauză Zsolt Molnar a refăcut avansul de trei lungimi. Repriza a treia a fost una de coșmar pentru formația de la poalele Tâmpei. Vaszjunyin, David Molnar și Hari, ultimul cu 40 de secunde rămase din timpul regulamentar, punctând pentru 4-4. În prelungiri, Corona a avut nevoie de doar 22 de secunde pentru a marca golul victoriei, reușit de Klempa din pasa lui McDonald.

Cu 23 de puncte acumulate în 13 partide, Corona ocupă poziția a treia a ierarhiei. Pe primele două locuri sunt MAC Budapesta, 25 p, și DVTK Jegesmedvek, 24 p, cele două formații având doar 10 meciuri jucate.

Astăzi, de la ora 19.30, Corona va disputa ultima confruntare din această deplasare, cu DVTK Jegesmedvek. 

FOTO: Zoltan Tamasi

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button