Sport

BRAȘOV. „Lupii” au câștigat și a doua partidă de la Galați

 

A doua partidă dintre Dunărea Galați și Corona Brașov, care a contat atât pentru Liga Mol, cât și pentru Liga Națională la hochei pe gheață, a fost mai echilibrată decât cea de luni seară.

După 11-4 în primul duel, aseară „lupii” s-au impus cu 5-3. Dunărea a intrat în avantaj la prima pauză, după golul marcat de Munteany în minutul 7. În partea a doua, Corona a trecut în avantaj, Klempa și Filip ducând scorul la 2-1 pentru „lupi”. Ede Mihaly a restabilit egalitatea în startul reprizei a treia, dar ai noștri au trecut din nou în față, prin reușitele semnate de Filip și Zsok. Bednar a înscris și el pentru campioana en-titre a României, iar gălățeni au sperat că pot duce jocul în prelungiri. Nu s-a întâmplat acest lucru, Trancă stabilind scorul final, 5-3 pentru Corona, cu o reușită în poarta goală, cu un minut și 12 secunde înainte de expirarea timpului regulamentar.

Pentru Corona urmează un nou meci în deplasare, vineri, în Serbia, cu HK Belgrad, după care, pe 1 decembrie la Brașov va veni Debrecen.

În clasament, Corona ocupă poziția a patra, cu 41 de puncte din 23 de meciuri. În față sunt Ujpest (42 puncte – 20 meciuri), MAC Budapesta (45 puncte – 20 meciuri) și DVTK Jegesmedvek (47 puncte – 20 meciuri).

FOTO: Facebook Sportul Ilustrat

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. „Lupii” au umilit campioana la ea acasă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button